Huawei Garanti Sorgulama Nasıl Yapılır?

Özellikle ikinci el bir telefon alındığı ya da alınacağı zaman Huawei garanti sorgulama nasıl yapılır sorusu soruluyor. Bilindiği üzere cihazların garanti kapsamında olması kullanıcılara pek çok açıdan kolaylık sağlarken aynı zamanda cihaz için bir güvence veriyor. Bu nedenle satın alınan elektronik cihazlarda garanti oldukça önemli bir nokta olarak karşımıza çıkıyor. Eğer bir Huawei cihazınız varsa ya da almayı düşünüyorsanız cihazın garanti durumunu nasıl sorgulayabileceğinizi merak ediyor olmanız muhtemel. Huawei garanti sorgulama işlemini ise kolaylıkla gerçekleştirebilmeniz mümkün. Cihazınızın garanti sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilmek için IMEI numarasına ihtiyacınız olduğunu unutmamanız gerekmekte. Aşağıdaki adımları izleyerek cihazının garantisini kolaylıkla sorgulayabilirsiniz.

  1. Elinizde bulunan bir Huawei cihazın garanti durumunu sorgulayabilmek için ilk olarak Huawei resmi sitesi üzerinden Garanti Süresi ve Destek Hizmeti Sorgulama kısmına giriş yapmanız gerekiyor.
  2. Açılan sayfada karşınıza bir kutucuk çıkıyor. Bu kutucuğun içerisine kullanmakta olduğunuz cihazın IMEI numarasını yazmanız isteniyor.
  3. IMEI numarasının ardından sitede verilen doğrulama kodunu da yazdıktan sonra arama butonuna tıklamanız gerekiyor.
  4. Açılacak olan sayfada cihazınız ile ilgili garanti bilgileri bulunuyor. Böylece Huawei cihaz garanti sorgulama işleminiz tamamlanmış oluyor.

Huawei IMEI Numarası Nasıl Öğrenilir?

Bilindiği üzere Huawei cihazlarınızın garanti sorgulama işlemlerini tamamlayabilmek için elinizdeki cihazın IMEI numarasını bilmeniz önem taşıyor. IMEI numarasını bilmediğiniz takdirde cihazınız için garanti sorgulaması yapabilmeniz ise mümkün değil. Bir Huawei cihazın garanti sorgulama işlemlerinin tamamlanabilmesi için resmi web sitesinde cihaza ilişkin IMEI numarasının istenmekte olduğu biliniyor. Huawei IMEI numarası öğrenme işlemlerinizi için cihazınızın kutusunun üzerine bakabilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer arka kapak açılıyorsa iç kısımda da IMEI numarasını bulabilmeniz mümkün. Her ikisini de yapamadığınız durumlarda cihazınızın IMEI numarasını öğrenebilmek için arama ekranına gelerek *#06# tuşlayıp oldukça kolay bir şekilde IMEI numarasını öğrenebilir ve cihazınıza ilişkin garanti sorgulama işlemini tamamlayabilirsiniz. Peki Huawei garanti sorgulama nasıl yapılır? Elinizde bulunan Huawei cihazınızın garanti sorgulamasını Huawei resmi sitesi üzerinden kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Deritel Huawei deri telefon kılıfları online markası.