Bileklik Modellerine Göre Özellikler

Çeşitli modeller ile bilekliklerde sunulan özellikler var. Sizin beğendiğiniz özellikte olan bileklik hangisi?

Çok sayıda model ve kaliteli bileklikler…

Klasik Bileklikler ve Özellikleri

Hem kadınlar hem de erkekler için çok sayıda bileklik modeli oluşturulur. Sonrasında ise özelliklerine göre seçiminizi yapmanız kolaylaşır. Bileklik modelleri içinden seçmiş olduğunuz model hangisi ise ona göre özelliği olacaktır. Açılıp kapanması, nasıl takılıyor olduğu gibi hususlarda belirleyici olacaktır.

Mıknatıs Özellikli Bileklikler

Tercih edeceğiniz model, mıknatıs özelliği olan bir bileklik olabilir. Bu durumda direkt olarak bilekliğin takılma sistemi o mıknatıs üzerinden olur. Sağlam bir mıknatıs kullanılarak, direkt olarak gün içinde rahat şekilde tercih edeceğiniz bir model olur.

Açılıp kapanması için mıknatıs tercih edilmiştir. Çelik detaylı olan ürünler de aynı şekilde mıknatıs olabilir. Farklı modeller ile tercih yapabileceğiniz bu seçenek sayesinde, direkt olarak kullanımın avantajlı olmasını sağlayabilirsiniz.

Kayış Özellikli Bileklikler

Modeller arasında erkek bileklik modelleri dendiğinde, kayışlı modelleri de göreceksiniz.  Yani tıpkı bir kemer gibi, belirlenmiş olan delikler üzerinde boyut ayarlama yapılması sağlanabilir. Bu özelliği dikkate alarak, kayışlı olan bileklikleri de tercih edebilirsiniz.

Özelliği sayesinde her bilek için ayarlanabilir. Bu durumda küçük gelmesi ya da büyük gelmesi gibi bir sorun yaşamayacaksınız. Direkt olarak bilekliğin kullanımı rahat şekilde olacak. Dilerseniz saat gibi olan bu bileklikleri tercih edebilirsiniz.

Çok Fonksiyonları Bileklikler

Bileğinizin korunması için kalın şekilde tasarlanmış olan bileklikler var. Bu bilekliklerin kullanılması son derece kolay. Dilediğiniz şekilde seçiminizi yaparak çok sayıda renk ve model arasından kişisel tercihinize göre bileklik türünü belirleyebilirsiniz.

  • Hem bileğinizi koruma
  • Hem bileğinizde şık durma
  • Bileğinize göre ayarlanabilen
  • Gibi özellikleri olan bilekleri tercih edebilirsiniz.

Kadınlar için de özel olarak üretilmiş olan bileklikler olacak. Bunlar daha zarif ve günlük kullanım için uygun olabilir. Dilerseniz bileklik seçiminizin kadınlara özel olmasını sağlamak için metal detaylı olanları, boncuk detaylı olanlarını da tercih edebilirsiniz. Kadın bileklik modelleri arasından seçiminizi tamamen kendi zevkinize göre yapabilirsiniz.

Bileklik fırsatlarını kaçırmayın…